Vastgoedmanagement

Uw vastgoed draagt bij aan de prestaties van uw organisatie, die de basis moeten vormen voor een prettige omgeving voorzien van de benodigde faciliteiten. Facinique draagt zorg voor de juiste balans tussen faciliteiten, beheer en onderhoud van uw gebouwde omgeving. Het bewegen en handelen van de gebruikers door het gebouw is het vertrekpunt van Facinique. Hierbij wordt de relatie gelegd tussen mensen, functies en (wettelijke) eisen. Nadat alle afspraken zijn vastgelegd, en met uw ‘go’ uiteraard, worden werkzaamheden gestart.

Wat betreft de taken van Facinique kunt u denken aan wettelijke onderhoudstermijnen van installaties (veilig gebruik van uw vastgoed), waaronder liftonderhoud, NEN-3140 en aantoonbaar onderhoud van de warmtepomp. Maar ook alle beheer ten behoeve van gemak en comfort spelen een rol. Immers, iedereen is gebaat bij een prettig werkklimaat en de juiste faciliteiten om efficiënt te kunnen functioneren.

 

Facinique voert haar vastgoedmanagement uit op een inzichtelijke, toekomstgerichte manier en met een ontzorgende visie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

circulair vastgoed

Binnen vastgoedmanagement spelen zowel duurzaamheid alsook toekomstgerichte inzetbaarheid van vastgoed een steeds prominentere rol. Vanuit de eigenschappen en randvoorwaarden van het vastgoed en uw organisatie en met gebruikmaking van de expertise van Facinique, handelen wij volgens een haalbaar plan. Hiermee levert Facinique dan ook een wezenlijke bijdrage aan het maatschappelijk doel.

BEHEER & ONDERHOUD

Bent u op zoek naar de juiste sparring partner op het gebied van installaties en gebouwen-onderhoud, zoals deze veelal bij wet zijn bepaald? Facinique opent deuren naar een perfecte start, voortgang en eindresultaat.

FACILITIES

‘Facilities' is een breed en belangrijk begrip. Arbowetgeving, zoals de inrichting en wettelijke eisen van werkplekken of faciliteiten die nodig zijn om uw organisatie te laten functioneren, waaronder de inrichting van ICT en de beveiliging van uw pand kunnen hiertoe worden gerekend. U kunt uw bedrijf dan ook met een gerust hart door Facinique laten faciliteren.